Ισημερινός: Βίντεο με την εκτέλεση 7 ανθρώπων σε αίθουσα μπιλιάρδου Ημερομηνία:
Σήμερα 18/8/2025, 01:28 - Εμφανίσεις: 18
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Κυριακή σε επίθεση ενόπλων που έβαλαν στο στόχαστρο θαμώνες αίθουσας μπιλιάρδου στο Σάντο Ντομίνγκο, στον βορειοδυτικό Ισημερινό, εν μέσω συνεχιζόμενου κύματος βίας στη χώρα, ανακοίνωσε η αστυνομία (φωτογραφία, επάνω, από το Χ).
Οι δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπα, τουφέκισαν ανθρώπους μέσα στην αίθουσα μπιλιάρδου, σε συνοικία όπου βρίσκονται μπαρ στο Σάντο Ντομίνγκο, περίπου 160 χιλιόμετρα δυτικά από την πρωτεύουσα Κίτο, σύμφωνα με οπτικό υλικό που κυκλοφόρησε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Η προκαταρκτική έρευνα υποδεικνύει πως οι φόνοι πιθανόν συνδέονταν με το οργανωμένο έγκλημα στην περιοχήgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); La madrugada de este 17 de agosto se registró un nuevo hecho violento en Santo Domingo.
7 personas fueron asesinadas en un local del sector de la Zona Rosa.
En imágenes de una cámara quedó captado el momento en que individuos armados irrumpieron en el lugar y dispararon.
pic.twitter.com/xfcoQ7HAj6 — Zaracay Televisión (@zaracaytv) August 17, 2025 googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Το μακελειό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.
Υπάρχουν «επτά νεκροί από πυρά», ενημέρωσε η αστυνομία τον Τύπο, προσθέτοντας πως πραγματοποιεί «έρευνες για να εξιχνιαστεί η βίαιη ενέργεια και να εντοπιστούν οι δράστες».
Κατά δημοσιεύματα, η προκαταρκτική έρευνα υποδεικνύει πως οι φόνοι πιθανόν συνδέονταν με το οργανωμένο έγκλημα στην περιοχή.
Αλλοτε όαση ειρήνης και ηρεμίας, ο Ισημερινός, ανάμεσα στα δυο κράτη με τις μεγαλύτερες εξαγωγές κοκαΐνης στον κόσμο, την Κολομβία και το Περού, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τρομακτική έξαρση της βίας, που αποδίδεται σε συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες που συνδέονται με μεξικανικά και κολομβιανά καρτέλ των ναρκωτικών.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Μόνο την περίοδο μεταξύ του Ιανουαρίου και του Μαΐου καταγράφηκαν πάνω από 4.000 ανθρωποκτονίες, σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς.